Spojení dvou jihoamerických kávových velikánů – Brazílie a Peru – vytváří harmonickou espresso směs s plným tělem, jemnou aciditou a bohatou chutí. Brazilská Cerrado dodává sladkost, čokoládové a ořechové tóny, zatímco peruánská Amazonas přináší jemnou ovocnost a vyváženou svěžest. Výsledkem je elegantní a univerzální směs na espresso, které potěší jak milovníky klasiky, tak fanoušky moderního pražení.
Chuť
Čokoláda, oříšky, pomeranč
Stupeň Pražení
Kyselost
Vhodné pro
Pákový kávovar, automatický kávovar, mokka konvičku, alternativní přípravu - filtr
Země původu původu
Brazílie, Peru
Zpracování
Brazílie -suchá metoda - natural (celá kávová třešeň se po sběru suší na slunci a po vyschnutí je dužnina se slupkou mechanicky odstraněna)
Peru - mokrá metoda - washed (po sběru se mechanicky odstraní slupka a část dužniny, poté se vloží na 12-72h do fermentačních nádob, kde dochází k úplnému očistění zrna. Následně se suší na slunci)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.